Ureditev Prvomajske ulice v Sevnici

Nazaj

Ureditev Prvomajske ulice v Sevnici

Občina Sevnica je z Javnim podjetjem Komunala d.o.o. Sevnica, na javnem razpisu izbranim izvajalcem, podpisala pogodbo za izvedbo projekta Rekonstrukcija kanalizacije – Prvomajska ulica.

Projekt zajema tudi ureditev lokalne ceste Trg svobode–Prvomajska ulica, in sicer na odseku od Zdravstvenega doma Sevnica do križišča nad Kopitarno Sevnica, v skupni dolžini okrog 400 metrov.

Dela zajemajo obnovo vozišča in pločnika ter naprav za odvodnjavanje, ureditev križišč in priključkov, gradnjo pločnika na drugi strani ceste, ureditev komunalnih vodov, zlasti kanalizacije pri zdravstvenem domu, ter cestne razsvetljave.

Skupna vrednost projekta je dobrih 307 tisoč evrov, projekt pa sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo na podlagi 23. členu Zakona o financiranju občin.

V prvih septembrskih dneh se je obnova Prvomajske ulice začela, in sicerna odseku od križišča nad podjetjem Kopitarna do križišča, ki vodi h glavnemu vhodu centralnega sevniškega vrtca. Zaradi del je na omenjenem odsekupopolna zapora cestišča.

Več si lahko pogledate TUKAJ.

Ureditev Prvomajske ulice v Sevnici

Uradni podatki

Kontakt

Komunala Sevnica

Srebrni

Cert ID: 0023/00023

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Komunala d.o.o. Sevnica
Matična številka: 5068088000