Zlati certifika bonitete odličnosti Komunali Sevnica

Nazaj

Zlati certifika bonitete odličnosti Komunali Sevnica

omunala d.o.o. Sevnica se lahko v zadnjih letih pohvali z več certifikati, ki dokazujejo prizadevanja uprave podjetja po odličnosti in izboljševanju zadovoljstva zaposlenih in uporabnikov:

certifikat Excellent SME (GZS, 2015), certifikat bonitete odličnosti A (Bisnode Slovenija, 2015), osnovni certifikat »Družini prijazno podjetje« (Ekvilib inštitut, 2016) in certifikat bonitete odličnosti AAA (Bisnode Slovenija, 2016).

11. decembra 2018 je Komunala Sevnica ponovno prejela visoko priznanje – certifikat zlate bonitetne odličnosti AAA. Gre za prestižno edicijozlate bonitetne odličnosti in najvišje priznanje, ki jo družba Bisnode AB podeljuje na evropski ravni.

Analitična hiša Bisnode izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 18-ih evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji. Bonitetna ocena odličnostipredstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov, ki temelji na njihovih računovodskih izkazih. Bonitetno oceno odličnostiimajo najboljša podjetja s ključno diferencialno prednostjo pri poslovanju. Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji. Certifikat je evropsko priznan in razpoznaven.

Komunala d.o.o. Sevnica se je po analizah za leto 2018uvrstila med najboljše poslovne subjekte v Sloveniji - v najvišji razred AAA. Kot je zapisano na podeljenem odličju, podjetje izpolnjuje kriterije bonitete odličnosti za leta 2016, 2017 in 2018 in spada med najbolj zanesljive slovenske poslovne subjekte. S prejetim visokim mednarodnim priznanjem Komunala d.o.o. Sevnica potrjuje zaupanje uporabnikov in poslovnih parterjev, da je v uresničevanju skrbi za okolje, odgovornem izvajanju gospodarskih javnih služb in v uspešnem udejanjanju razvojnih izzivov na pravi poti.

Zlati certifika bonitete odličnosti Komunali Sevnica

Uradni podatki

Kontakt

Komunala Sevnica

Srebrni

Cert ID: 0023/00023

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Komunala d.o.o. Sevnica
Matična številka: 5068088000