Komunala Sevnica kot prva v Posavju za varovanje vodnih virov prejela zlati certifikat

Nazaj

Komunala Sevnica prejela zlati certifikat

V petek, 19. aprila, je Zbornica komunalnega gospodarstva Slovenije slovesno podelila zlate certifikate »Voda iz pipe«. Javno podjetje Komunala d. o. o. Sevnica je prvo posavsko podjetje, ki je ob zavezi za varovanje vodnih virov prejelo zlati certifikat. 

Komunala d. o. o. Sevnica je k zavezi za varovanje vodnih virov pristopila pred petimi leti. Kot okoljsko zavedna organizacija smo se zavezali k uživanju izključno vode iz pipe in ukinili strežbo vode iz plastenk v svojih prostorih, na dogodkih in drugih vsakodnevnih srečanjih v okviru delovnih procesov. K pitju vode iz pipe spodbujamo svoje zaposlene, partnerje, stranke in ostale deležnike. Hkrati skozi svoje vsakodnevno delovanje in številne projekte, kot sta Varuj o(ko)lje in Digivoda ozaveščamo javnost, da imamo v Sloveniji in v sevniški občini kakovostno pitno vodo, pitje vode iz pipe pa je bolj zdravo in okolju prijaznejše kot pa poseganje po predpakirani vodi. 

Zlati certifikat Voda iz pipe sta v imenu podjetja prevzela direktor Mitja Udovč in vodja gospodarskih javnih služb Polona Sirk

Komunala d. o. o. Sevnica si bo tudi v prihodnje prizadevala za ohranjanje čistih vodnih virov in spodbujala pitje vode iz pipe. 

Prvo srečanje prejemnikov certifikata, 19.4 (19)
Prvo srečanje prejemnikov certifikata, 19.4 (20)
Prvo srečanje prejemnikov certifikata, 19.4 (34)
Prvo srečanje prejemnikov certifikata, 19.4 (40)
Zlati certifikat Voda iz pipe
Prvo srečanje prejemnikov certifikata, 19.4 (2)
Komunala Sevnica prejela zlati certifikat

Uradni podatki

Kontakt

Komunala Sevnica

Srebrni

Cert ID: 0023/00023

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Komunala d.o.o. Sevnica
Matična številka: 5068088000