Novice

Nazaj

(: )

Zaključna prireditev projekta Mladi mladim

Zaključna prireditev projekta Mladi mladim

EU priložnost za mlade v okviru Zavezništva za mlade.

Na prireditvi so dijaki iz šol, ki so sodelovale v projektu, predstavili zaključke svojih projektnih nalog, ki so jih pripravili v sodelovanju s podjetji iz Posavja (med temi je bila tudi Komunala d.o.o. Sevnica ) in ptujskega območja.

Zlati certifika bonitete odličnosti Komunali Sevnica

Zlati certifika bonitete odličnosti Komunali Sevnica

omunala d.o.o. Sevnica se lahko v zadnjih letih pohvali z več certifikati, ki dokazujejo prizadevanja uprave podjetja po odličnosti in izboljševanju zadovoljstva zaposlenih in uporabnikov:

certifikat Excellent SME (GZS, 2015), certifikat bonitete odličnosti A (Bisnode Slovenija, 2015), osnovni certifikat »Družini prijazno podjetje« (Ekvilib inštitut, 2016) in certifikat bonitete odličnosti AAA (Bisnode Slovenija, 2016).

Otvoritev novih poslovnih prostorov 2018

Otvoritev novih poslovnih prostorov 2018

V torek, 6. novembra 2018, je bil za Javno podjetje Komunala d.o.o. Sevnica pomemben dogodek – slovesna otvoritev novih poslovnih prostorov v upravni stavbi podjetja.

VsakEnKorak – Čisto okolje za skupno dobro

VsakEnKorak – Čisto okolje za skupno dobro

BROŠURA RAVNANJE S KOMUNALNIMI ODPADKI »VSAK EN KORAK – ČISTO OKOLJE ZA SKUPNO DOBRO« ustvarjena v sodelovanju podjetij Komunale Sevnica in Kostak Krško. V knjižici boste našli vse potrebne informacije o pravilnem ravnanju z odpadki in napotke o varovanju narave tudi z vidika preprečevanja nastajanja odpadkov, racionalnega ravnanja s hrano in ponovno uporabo izdelkov. 

60 let organizirane komunalne dejavnosti

60 let organizirane komunalne dejavnosti

November, praznični mesec občine Sevnica, je združil 60 dogodkov po celotnem območju občine. Program prireditev je 30.novembra zaokrožila slovesnost ob 60-letnici delovanja Komunale Sevnica, ustanovljene za izvajanje gospodarskih javnih služb na območju občine. Vsem sedanjim in nekdanjim sodelavcem se je za korektno poslovno sodelovanje, za prenešena znanja in dragocene izkušnje zahvalil direktor podjetja Mitja Udovč. Ob obletnici je podjetje in zaposlene kot dobro organizirane, odgovorne, motivirane in strokovne pohvalil tudi župan Srečko Ocvirk.

Stran 3 od 3 (Vseh vnosov: 27)

Kontakti

Uradni podatki

Kontakt

Komunala Sevnica

Srebrni

Cert ID: 0023/00023

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Komunala d.o.o. Sevnica
Matična številka: 5068088000