Novice

Nazaj

(: )

Ureditev Prvomajske ulice v Sevnici

Ureditev Prvomajske ulice v Sevnici

Občina Sevnica je z Javnim podjetjem Komunala d.o.o. Sevnica, na javnem razpisu izbranim izvajalcem, podpisala pogodbo za izvedbo projekta Rekonstrukcija kanalizacije – Prvomajska ulica.

Jabolko navdiha

Jabolko navdiha

Zaposlenim na področju dejavnosti komunalnega gospodarstva je predsednik Republike Slovenije Borut Pahor vročil repliko JABOLKA NAVDIHA.

Zaposleni na področju dejavnosti komunalnega gospodarstva so bili v času nedavne epidemije koronavirusne bolezni nepogrešljivi in dela niso odložili niti takrat, ko je večina države obstala. S tem so bili tudi pomemben in zanesljiv člen pri preprečevanju širjenja okužb. »Čistilke in smetarji ste nenadomestljivi. Zaposleni v javnih in zasebnih službah zagotavljate, da vse deluje, kakor da ne bi bilo posebnih razmer - zaradi vas imamo vodo, elektriko, internet, ulice so urejene, ceste varne,« je zapisano v utemeljitvi Jabolka navdiha, ki ga je 29. marca v Predsedniški palači virtualno podelil predsednik Republike Slovenije Borut Pahor vsem, ki so skrbeli, da je v času epidemije življenje vendarle teklo naprej.

Danes za jutri

Danes za jutri

Živimo v novem, in verjamem, da začasnem načinu življenja. Čas, ko je javno življenje v domovini zaustavljeno, je lahko tudi čas, da se tako posameznik kot družba zamislimo o samoumevnosti dosega in upravljanja z naravnimi dobrinami, ki pa seveda niso neskončne.

Komunalna podjetja opozarjajo ob sv. dnevu zemlje

Svetovni dan okolja

Danes je svetovni dan okolja. Ob tej priložnosti vas vabimo k ogledu filma Zgodba o plastiki (The story of plastic). Več informacij o filmu najdete TUKAJ.

Gasilska vaja »Sevnica 2019«

Gasilska vaja »Sevnica 2019«

V petek, 25. 10. 2019, ob 17. uri, je na lokaciji Zbirnega centra za odpadke na Savski cesti v Sevnici, potekala občinska gasilska vaja.

Z gibanjem do boljšega počutja in zdravja

Z gibanjem do boljšega počutja in zdravja

V minulem evropskem tednu mobilnosti, v okviru katerega lokalne skupnosti evropskih držav na različne načine promovirajo uporabo trajnostnih oblik prevoza in ozaveščajo prebivalce o vplivih njihove izbire potovalnega načina na okolje, je potekal v četrtek v Knjižnici Sevnica tudi javni forum o koristnih učinkih gibanja na zdravje.

Komunala Sevnica – družini prijazno podjetje - modri certifikat

Komunala Sevnica – družini prijazno podjetje - modri certifikat

Ekvilib Inštitut je v tem tednu, ob mednarodnemu dnevu družin, 12 slovenskim podjetjem podelil certifikate Družini prijazno podjetje. Ta neprofitna organizacija certifikat podeljuje skupaj z Ministrstvom za delo, družino socialne zadeve in enake možnosti. Kot pojasnjujejo podeljevalci certifikata, podjetje sprva pridobi osnovni certifikat, ko revizorski svet pozitivno oceni zastavljeni načrt implementacije izbranih ukrepov posameznega podjetja. Po treh letih sledi vnovična ocena, in če so cilji oziroma ukrepi doseženi, podjetje pridobi polni certifikat.

Stran 2 od 3 (Vseh vnosov: 26)

Kontakti

Uradni podatki

Kontakt

Komunala Sevnica

Srebrni

Cert ID: 0023/00023

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Komunala d.o.o. Sevnica
Matična številka: 5068088000